Konferera med oss på Yksi Resor.

Vi på yksi har fått förtroende att anordna konferensresor i Dalslands pärla Ekholmen, där vi har alla möjligheter att få till det precis som du vill. Här har ni en liten digital katalog över vad vi kan erbjuda.



I dessa oerhört vackra lokaler har ni Ekholmen som i en ficka. Här har tiden passerat för länge sedan. Långt innan folk började åka runt på förtäckta fylleresor. Här kan ni i lugn och ro konferensknulla så mycket ni vill, alla har tystnadsplikt.



Här har vi alla betänktliga moderniteter. Fidonet, el, varmvatten ... ja allt för ni ska kunna göra det ni är bra på. Här kan du porrsurfa ifrån varenda hörn. Kan vara skönt när chefen talat i tal hela dagen... för vem sätter inte pris på en snabbrunk, när det börjar bli långrandigt.



Vi har gästföreläsare till din förfogan, på bild här är Ken Jönsson som gärna kommer och berättar hur det är att leva med hästkuk. Vilka förvecklingar det kan bli på jobbet när t ex chefens fru råkar komma åt organet i hissen. Eller när det skall duschas, efter företagets korpmatch, alla olika situationer som man lätt kan för över till sitt dagliga arbete. Samtalen är många, Ken brukar bli snabbt uppbokad, speciellt när det Landsitngen har sina konferenser och speciellt kvällstid.



Så här fullt var det när Svenska Riksförbundet för Fula Gubbar var här. Gud så nöjda de var, Polstjärnas Daghem ställde upp med pjäsen En dag på stranden. Mycket uppskattat.




Här har vi en bild ifrån KönsbytarExpo 2007. Här ser ni ett annat exempel på hur professionella vi är, vi har plockat bort alla bananer så ingen skall känna sig illa till mods, enbart "neutal" frukt. Vi serverar självklart ingen falukov dessa dagar heller, dock så är vi ju inte humorfria. En skål valnötter väntar på varje rum... "smajli"



När vi hade GeminieXpo 2005, gjorde vi så att alla tvillingpar fick matchande vattenflaskor.



En bild säger mer än 1000 ord. Vår personal är professionell men ingen avsaknad av humor, som ni ser på bilden. Det försigår en hel del hyss som aldrig kommer fram till mig. Men några hyss har man ju hört talas om. T ex så kan jag berätta om en kul episod i samband med "Vi med dåliga lårbenshalsar Expo 1999", så hade Leif och hans gäng bonvaxat hela foajen. Tilläggas bör att foajen är täckt med marmor. Tänk om dolda kameran varit där...



Den lokale spelemannen Per Vers, spelar allt ni vill höra och får han lite tid på sig kan han specialssigna ett låtval åt just ert företag. Några han gjort det för var Amputee 2001, när han körde "Huvud, axlar, knä å tå", det blev lite rörigt i salen men kul var det  ialla fall för oss som tittade på. Eller när han gjorde ett bejublat framträdande för Fonus med "Die, die my darling". När Svenska Kyrkan var här så spelade han "Number of the beast", å gud så de skrattade. Bäst var nog ändå "Spetälsk 2003" rev loss "5 smutsga små fingrar" samt "Det löser sig" på "FörstoppningsExpo 2005".



Yksi med personal hälsar alla välkomna! Den här bilden är tagen en vårdag när det hade varit "Impotent Javisst" och där lyckades vi kurera 87,3% enligt undersökningen. De tre som inte ingick i den fick tyvärr hjärtattacker.

Kommentarer
Postat av: Kaksi

Dette tar jeg med hele firmaet på... book in.

2009-01-14 @ 17:16:43
Postat av: Yksi

Ska jag boka in hela Pixelmaster i Bröllopssviten...?

2009-01-14 @ 17:19:05
URL: http://yksi.blogg.se/
Postat av: MD

Jag vill ingå i personalgruppen? Vad krävs för meriter? Vad behöver jag göra? Räcker det med att slicka röv?:-D

Postat av: Yksi

MD: Definera slicka röv...?

2009-01-14 @ 21:39:24
URL: http://yksi.blogg.se/
Postat av: MD

Tycker du att den frågan behöver förklaras? Jag tyckte att det var en ganska klar och tydlig fråga. Bokstavligen talat givetvis ;-)

Postat av: Mona

Genomtänkt humor - en av mina favoriter!

Postat av: Yksi

MD: Det var ju dumt av mig... ser jag ju klart och tydligt nu...



Mona: Din blogg är en av mina favoriter... men det vet du ju säkert nu... efter alla mina kommentarer hos dig...

2009-01-15 @ 05:05:40
URL: http://yksi.blogg.se/
Postat av: Mona

Yksi - gör inte ont någon gång du säger det!

Postat av: Sofia

Bra skrivet tycker ja faktiskt

2010-12-03 @ 13:06:18
URL: http://jade.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0