Igår...


... gick jag ut och tog en öl. Ja ni läste rätt. en öl. Jag tog en pizza, gick till favorithaket och tog en öl. Hawk som mitt favvohak heter här i min by, brukar ha liveband nästan varje kväll. Kvaliteten igår var så där. FinlandiaTrio.

Fôr det första FinlandiaTrio, vad vill man säga med detta namn, att man nästan är sponsrad av vodkamärket? Att man gärna spelar på finlandsbåtar? Att man rider på alla de finska hitsen? Vilka j-vla finska hits? Vafan har du hört dom någonstans? Jag har svårt att se en trio på finlandsbåten spela Rasmus, Hardrock Hallelujah eller något annat... och göra det bra...

Sedan bandet, redan under uppvärmningen hör man hur nära katatrofen det är. Gitarsiten drar igång någon bluesskala. Men det blir som när personer som inte kan spela introt till Back in black. Dum, dumli-dum, dumli-dum, da, da, da, da dam, dam... I hans värld blir det Dum, dumli-dum, dumli-dum, da, da, da... blockar strängarna så det låter nästan som han kan det, fast att han gör ett misstag. Men det avslöjas direkt när det ska spelas igen... misstaget är inövat!

Basisten, skolad dansbandsbasist. No need to say more, en dansbandsbasist kan inte en få en Elvislåt att svänga, inte ens genom att spela skivan.

Pianisten. OM det är något som de verkligen levde upptill när det gällde bandnamnet så var det soundet. Helt ok spelat, helt ok sjunget, MEN det har kommit ut senare syntar än DX-7. Bara för att Van Halen spelade på en, 1984 i låten Jump, så betyder det INTE att de sounden är lika kul idag.

Bandet är lika bra som deras hemsida: http://www.finlandiatrio.com/ nämnligen inte alls...

Så är du ledig ikväll och vill höra några klassiska låtar slaktas välkommen till Hawk, för de spelar där igen, ikväll.

Kommentarer
Postat av: Valkyrien

Utrolig bra! Skal passe på å ikke gå dit i kveld!

2009-01-24 @ 13:54:06
URL: http://valkyrie.pixelmaster.no/
Postat av: Yksi

Hahahaha... Valkyrien... passa dig...!!! Inga örnar ikväll...



2009-01-24 @ 14:02:28
URL: http://yksi.blogg.se/
Postat av: Valkyrien

Nei, blir lam i stedet (eller lamm for deg som er svensk). Vil jo ikke at du skal tro at vi skal bli förlamad.........

2009-01-24 @ 15:18:53
URL: http://valkyrie.pixelmaster.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0